Het is weer even geleden dat ik hier wat heb geschreven. Er is dan ook niet zo veel gebeurd. Eigenlijk ben ik er niet samen met Dolf op uit geweest, wel zijn we bezig geweest om onze beider website te verbeteren. Dolf is namelijk ook bezig om een eigen website te maken en ik wil die van mij toch steeds wat beter hebben. De veranderingen aan mijn website zijn niet direct te zien, het zijn vaak de hele kleine dingetjes die het werken aan de website vergemakkelijken. 

Ik heb wel weer wat aan de configuratie van mijn systeem veranderd. Het begon eigenlijk afgelopen dinsdagavond. Ik moest wat zaken voor de kerkenraad uitprinten, maar dat lukte niet. De inkt die ik normaal gebruik is geen originele inkt, maar een goedkopere versie. Alleen dat blijkt achteraf ten koste van de printerkop. Dat kostte me dus een nieuwe printer. Dus maar een ritje gemaakt naar de Computerkrakers in Oud-Beijerland. Ik zag daar dat ze er ook tweedehands spullen verkochten. En nu ben ik al een paar weken opzoek naar een tweede monitor. Het is toch wel heel makkelijk om met twee monitoren te werken. Dus donderdag nog maar een extra ritje naar de Computerkrakers gemaakt en heb daar tweedehands 24″ monitor gekocht.

Verder heeft Dolf een nieuwe racefiets gekocht en heeft hij zijn oude fiets aan mij aangeboden. Natuurlijk moet er dan eerst een proefritje gemaakt worden. En omdat het al een tijdje slecht weer was, was dit een paar weken uitgesteld. Maar afgelopen dinsdag hebben we toch een proefritje gemaakt en heb ik afgelopen vrijdag de knoop doorgehakt. Ik ben een racefiets rijker en heb nieuwe fietskleding gekocht. Dat wil zeggen, dat we binnenkort ook samen met de racefiets op pad kunnen. 

Morgen gaan we weer eens naar natuurpark De Hoge Veluwe. En dat zal niet de laatste keer zijn: we willen daar gelijk een jaarkaart kopen. Daar gaan we dus vaker naar toe. Vooral nu het beter weer gaat worden en langer licht is. Met Hennie van Ockenburg gebeurde het vaak dat we pas na achten thuis kwamen. En de foto’s komen er. Dus houdt de site in de gaten.