Vandaag maar weer eens een verhaaltje. Afgelopen weken weer 2 keer met Dolf op pad geweest en weer wat foto’s kunnen maken. Helaas niet van wild, maar wel van de mooie natuur. Elke keer is het weer mooi om te zien wat onze Schepper weer gemaakt heeft om ons te laten genieten. 

Dat betekent wel dat er nu weer 3 sets met foto’s geplaatst zijn en wel de volgende:

  • De foto’s van onze wandeling in de Ambachtsheerlijkheid in Numansdorp op 27 januari 2017.
  • De foto’s van onze wandeling in de Loonse en Drunense duinen op 3 februari 2017.
  • De foto’s van onze wandeling op de Kalmthoutse Heide in Kalmthout in BelgiĆ«.

Verder is er eigenlijk niet veel te melden, behalve dat ik toch probeer elke dag wat te bewegen en dat kan zijn dat ik samen met Jennie een uur ga lopen en probeer elke dag te fietsen op de hometrainer. Dit laatste moet wel opgebouwd worden, het is niet zo dat ik nu gelijk een half uur ga fietsen, maar ik begin met een kwartier en dat moet elke week uitgebouwd worden naar een half uur. En misschien wordt het dan nog wel wat langer, maar dat hangt er van af hoeveel tijd ik er voor vrij wil maken en hoeveel zin ik op dat moment heb. En gaat het lopen op die dag niet, door regen of doordat Jennie ‘s-avonds al met de meiden gaat, dan kan het zijn dat ik langer fiets. Maar dat is nu nog niet aan de orde, eerst moet het allemaal opgebouwd worden.

Verder is er niet veel veranderd, ik probeer elke dag gitaar te oefenen en ga regelmatig naar de dierentuin.

Het is de bedoeling dat we aankomende vrijdag weer op pad gaan: dit keer blijven we dichtbij huis, we gaan naar de Oeverlanden in Strijen-Sas. Maar daarover een andere keer.