5 december is in Nederland de dag dat Sinterklaas gevierd wordt. Dit jaar hebben we echter besloten om elkaar geen cadeautjes te geven, maar met zijn zessen te gaan wokken. We hebben wel even moeten puzzelen wanneer iedereen kon, maar uiteindelijk is het gelukt om op 11 december een leuke avond te hebben en heerlijk te wokken bij de Happy Wok in Numansdorp.
Maar dat terzijde, op 5 december ben ik weer met Dolf op pad geweest. Deze keer zijn we naar Deelen geweest en hebben we een route gelopen in het Deelerwoud. We hebben 8.8 km in de kou gelopen. Ook daar zouden we wild kunnen zien, maar ook daar was niets te zien, behalve wat hekrunderen. En die moesten natuurlijk op de foto gezet worden. Verder natuurlijk foto’s gemaakt van het landschap. En die zijn weer op deze site te vinden. 
We gaan, zoals al eerder gezegd, niet altijd op pad om wild te zien, een mooie omgeving om te wandelen is ook leuk. En om mooie foto’s te maken van de natuur. En dat hebben we ook weer gedaan in het natuurgebied rond de vennen van Oisterwijk. Ik vond het best wel een zware wandeling vooral omdat het een heel glooiende omgeving is en in mul zand is het dan ook best wel zwaar. Als je dit niet gewend bent, dan ga je na een tijdje je rug voelen en dat is niet echt leuk. Maar goed, we hebben het volbracht en we hebben weer kunnen genieten van een mooie wandeling in een hele leuke omgeving. De paden lopen alleen wel alleen maar langs vennen en daardoor is het wel een beetje eentonig. Ook van deze tocht staan natuurlijk weer foto’s op de site.
Maar natuurlijk ga ik niet alleen met Dolf op pad, ik ga ook wel regelmatig met mijn lieve vrouw Jennie op pad. Afgelopen zaterdag zijn we, ondanks de mist weer eens op pad geweest en hebben het vestingstadje Heusden bezocht. We waren daar al meer geweest, maar toen zonder fototoestel. Ook van dat bezoek staan foto’s op deze site. Als je gaat kijken, let dan eens op de oude pandjes.