Weer even geleden dat ik iets op mijn blog heb gezet. Na de feestdagen ben ik in de lappenmand terecht gekomen. Ik heb echt een paar weken met een behoorlijk griep op bed gelegen. Geen misselijkheid en overgeven, maar wel behoorlijk hoesten en koortsaanvallen. Tot 39.4 toe. Maar dat is nu weer een heel eind over, alleen het hoesten blijft toch nog wel. Het schijnt dat het een virus is, waar geen medicijnen voor zijn. Maar het gaat weer en we zijn weer een paar uurtjes op pad geweest. Ik ben met Dolf naar de Ambachtsheerlijkeid in Numansdorp geweest en hebben daar een paar uurtjes rond gelopen. Geen wild gezien, maar wel weer wat km’s gelopen en weer wat conditie op gedaan.

Vorige week bij de diĆ«tiste geweest en het bleek dat ik toch 1.9 kg kwijt was. Nog niet echt veel maar zeker na de feestdagen is het toch niet verkeerd. 

Verder heb ik wat problemen gehad met mijn aquarium. Ik moest het leeghalen, omdat er erg veel alg in zat en wilde het helemaal met bleekwater schoonmaken. Daarom had ik de vissen die er in zaten in een Tetra 60 gedaan en dat is niet goed gegaan. Ik kwam na een dag boven en zag dat het merendeel van de vissen niet meer leefde. Dus de dode vissen eruit gehaald en dan maar met wat minder vissen door. ‘s-Middags was de rest dood. Toen heb ik besloten om  de inrichting ook maar helemaal om te gooien. Dan maar geen Malawi-chiclydens meer maar gewoon een gezelschapsbak met wat meer vissen die een elk aquarium te vinden zijn. Te weten: kardinaalstetra’s, roodneuszalmpjes, een paar honinggoerami’s en een paar maanvissen. Ook zitten er wat algeneters in die de bak vrij van alg moeten houden. Dus zo moet het maar gaan lopen. En misschien dat er wel weer wat gaat veranderen, dan laat ik dat in ieder geval hier weten.