Nu maar eens even iets anders. Zo’n maandje geleden werd me weer eens duidelijk gemaakt dat ik best wel behoorlijk aan de maat ben, wat me zeker duidelijk werd toen ik op de weegschaal ging staan. Toch wel een beetje geschrokken als je ziet dat de weegschaal pas stopte toen er 91,5 op de teller stond. Daarom toch maar even gebeld voor een verwijsbrief voor bezoekje aan de diëtiste. Hier was ik al eerder geweest en heb toen niet echt doorgezet, maar als je hartpatiënt bent en een overgewicht hebt, dan wordt het een beetje gevaarlijk. Dus daarom maar stevig er tegen aan en behoorlijk diëten.
Op 21 november had ik mijn eerste afspraak met een diëtiste van Careijn en daar woog ik 93 kg. Ik ga voor een streefgewicht van 85 kg en wil dit zo snel mogelijk bereiken. Ik hoop dat ik tegen het einde van het jaar rond 88 kg zal zitten. Maar we zullen het zien, op 21 december moet ik terug naar de diëtiste en dan zal ik zien hoever ik ben.