En weer is er niet zo veel gebeurd. Tenminste niets schokkends. Wel hebben we tijdens 2 klaverjasavonden te horen gekregen dat er twee leden gestorven zijn. Eentje heel plotseling aan een hersenbloeding en een ander door complicaties na een longontsteking. Dan wordt je er toch weer bij bepaald dat het leven niet vanzelfsprekend is. Een mens heeft niet het eeuwige leven. Als we geloven in de dood en verrijzenis van onze Heer Jezus Christus dan hebben we na de dood een heel ander leven. Wel een eeuwig leven samen met Hem. Daarvoor hoeven we alleen maar te accepteren en te aanvaarden dat Hij ook voor onze zonden is gestorven. En dat Hij wil dat we samen met Hem God de Vader dienen. Wat niet altijd makkelijk is. Het vraagt nogal wat van je om jezelf helemaal over te geven aan de Here God. Dat niet meer jij leeft maar Hij in mij. Maar als we eenmaal accepteren dat Jezus Christus voor onze zonden is gestorven en dan helpt de Heilige Geest ons bij het vervolg.

Verder weer een nieuw bezoek gebracht aan Blijdorp. Geprobeerd om daar de vissen te fotograferen. Het is niet gelukt om ze allemaal op de foto te zetten, maar heb geprobeerd om met zo min mogelijk ISO toch wat mooie foto’s te maken. Maar dat is best wel moeilijk om dat helemaal goed uit te zoeken. En daarom zal het niet het laatste bezoek zijn geweest. Ik verwacht er binnenkort weer heen te gaan. Maar als ik dan weer geweest wordt hiervan melding gemaakt.

Zoals al een eerder gezegd, ga ik regelmatig met Dolf Leurink op pad. En soms zijn we dan op plaatsen waarbij de paden niet goed bewegwijzerd zijn. Dan is het handig om een GPS te kunnen gebruiken. Dolf heeft er een, maar ik had er nog geen. Dus maar eens op internet gezocht en wel de zelfde gevonden die Dolf heeft maar wat bleek: niet meer leverbaar. En een alternatief vond ik te duur. Daarom maar eens op marktplaats gekeken en gevonden. Voor een redelijke prijs. Deze wordt morgen geleverd. Dus ik ben benieuwd wat en hoe het werkt. Maar dat gaan we wel uitzoeken.

En dan nog iets. Zoals jullie wel weten ben ik een muziekliefhebber en heb veel verschillende smaken. Van elke soort heb ik ook verschillende lp’s. Deze moeten natuurlijk ooit een gedigitaliseerd worden. En dan ooit is nu eigenlijk wel weer eens begonnen. Dus maar weer eens een oude hobby opgepakt en ben weer begonnen met wat lp’s naar de computer te verplaatsen en dan op cd te zetten. Een aardig werkje als je weet dat ik toch minstens een 300 lp’s heb. Dus ik kan er nog wel even tegenaan. ook dat zal wel weer wat problemen opleveren, maar die zijn er om opgelost te worden. Wordt vervolgd.